Over Sterrenvuur

Welkom bij Sterrenvuur
De naam Sterrenvuur, duidt op de zaden van licht, die we in ons dragen en meebrengen naar de aarde. Mijn verlangen is om hierin mijn bijdrage te leveren in mijn behandel praktijk, workshops en reizen.
Zowel in de workshops, healingen of reizen gaat het om het verenigen van lichaam ziel en geest en de creatie van aan een bezield leven op aarde.

Doordat alles in deze tijd in verandering is volg ik m’n innerlijke inspiratie stroom. Ik geniet ervan om van hieruit diverse activiteiten vorm te geven en zodoende ook zelf te blijven groeien. Zowel healing, spirituele- en taoistische invloeden, vloeien door in het aanbod. Mijn basis als sociaal cultureel-emancipatiewerkster en ervaring in de reisbranche, komen hierbij goed van pas.

De activiteiten zijn grotendeels voor vrouwen omdat ik me al jong geroepen voelde een bijdrage te leveren aan het herstel van de vrouwelijke kracht. Vanuit een cultureel emancipatie werkster heb ik daar jarenlang vorm aan mogen geven. Destijds betrof het meer de positie van de vrouw in de samenleving en nu licht de focus meer op een waarachtig vrouwelijk Leven. Een sterk verlangen tot een gebalanceerd en natuurlijk leven in evenwicht van mannelijk vrouwelijk, waarbij spirit en materie weer als eenheid beleeft kan worden. Waarbij harmonie, samenwerking en verbinding van vele levensvormen weer in natuurlijke staat kan herstellen.

Reizen
Al vele jaren bezoek ik krachtplaatsen over de wereld veelal naar landen waar de Moeder-cultuur nog voelbaar aanwezig is. Deze heiligdommen lijken Licht-ankers voor de toekomst waarbij veel bewustzijn en kracht tot ontwaken mag komen. Vanuit de diepe verbinding met Moeder aarde vormen we een hemel -aarde verbinding en laten we oude wijsheid tot leven komen. Doorgaans vormt het reisgezelschap zich op de stroom van het leven of vloeit voort vanuit workshops. Meestal voel je een resonantie of 'calling' voor de reis. Ik werk graag in co-creatie met een 'afgestemd' gezelschap.