Iona aardemeditatie reis

Iona is home coming voor mij;

Ik voel me ook gezegend om hier jaarlijks met een groep vrouwen naar toe te mogen reizen. De deelneemsters vormen zich veelal op de stroom van het leven. Het hoog energie veld waar hemel aarde, spirit en natuur nog in eenheid lijkt te zijn, verrast me elke jaar weer. Wonderen van een orde wat ik niet voor mogelijk heb kunnen houden, volgen jaar op jaar.

 

Op dit moment staat er nog geen reis gepland maar ik kan er naar uitzien om volgend jaar weer met een mooi afgestemd gezelschap, present te zijn rondom de midzomer equinox. Als je hart zich aangesproken voelt, kun je me mail sturen en dan hoop ik medio januari hier meer duidelijkheid over te geven.

Algemene informatie;

Iona is van oudsher een heilig retreat eiland waar Druïdische inwijdingen plaatsvonden, de Koningen zich lieten begraven en Columba de Abbey bouwde. Het ligt aan de Westkust van Schotland en behoort bij de Inner Hebriden. Het bestaat uit een paar straten en verder gaat alles te voet door de ruige natuur. Voor de kust ligt het vulkanisch eiland Staffa.
De reis heeft maximaal 8 deelnemers/sters. Begeleiding en organisatie: Uma Ina de Bruyn.

Cirkel van gelijkwaardig en interactief samenzijn
De reis is georganiseerd voor:
 -Vrouwen die een calling voelen naar Iona en zich openstellen voor het oer vrouwelijke in onszelf en in verbinding met de aarde.
-Iedereen die BijEen wil komen vanuit het hart en openheid in samenZijn.
-Ieder zichzelf kan dragen in haar unieke hemel aarde verbinding en van daaruit als vanZelf een bijdraagt aan ons samenZijn.
-Iedereen die houdt van de aarde en de natuur in haar vele levensvormen.

Uitgangspunten voor het programma
Ochtend: Iedere ochtend is er een meditatie en afstemming op de dag, gevolgd door een delen welke beweging daarbij past voor jou. Daarbij kun je zowel alleen als in groepjes op pad gaan. Op Iona kun je alles te voet afleggen waardoor je vrij kunt gaan en staan waar je wilt, met het centraal gelegen 'house Grianan' als thuisbasis. Dit is een oud huis met weinig luxe maar een old wisdom house op een prachtige plek. Naar de wat moeilijk vindbare plekken zal Uma gidsen. Vanuit een afgestemde flow zorgen we gezamenlijk voor het huis en het eten. Twee personen per dag dragen zorg voor de boodschappen en de maaltijd.
Avond: In de avond is er ruimte om met elkaar te delen, te mediteren, of wat er wil ontstaan.

Boottrip naar Staffa Optioneel
In overleg met de schipper zoeken we een gunstig moment in deze woelige zeestraat om naar Staffa te varen(45 min.). Staffa was een inwijdingsgrot voor de Druiden. De vulkaanuitbarsting waaruit Staffa is gevormd, is tijdens de uitbarsting gekristalliseerd in 8 hoekige pilaren. Het worden ook wel de kosmische orgelpijpen van de aarde genoemd en een instroom punt voor de nieuwe energie. Het is fenomenaal om de sound en energie te ervaren in de Fingal cave.

Uma Ina de Bruyn, mijn ervaring met Iona
In 2014 was ik de gelukkige genodigde op een vrouwengathering in een 'old wisdom' house op Iona. Bij de overtocht werd ik diep geraakt, met de innerlijke woorden “I’m coming home” en met de eerste stap aan wal zei er iets in mij; “Moeder ik ben er”. Wat een ongekende zachte Eenheids energie ademt dit eiland. Ik ging elke dag op pad en beleefde o.a. het chakra systeem, de Drakenvelden en de St. Bridget-Eeuwigheidsbron. Begeleid door de dolfijnen en Merlijn mocht er veel gebeuren op het eiland Staffa. In 2015 , 2016 , 2017 en 2018 keerde ik terug naar dit geliefde eiland.

 

 

Aanmelden
Uma Ina de Bruyn info@sterrenvuur.nl of 06 16965601
Je ontvangt een aanmeldingsformulier. Wanneer de ontvangst van je aanmeldingsformulier en deelname bevestigd is, kun je de vlucht gaan boeken.