Lichtcirkel bijeenkomst met Kryon DNA healing

Zondag 20 januari 2019
Inloop 14.15 u. start 14.30 u. tot 16.30 u
Locatie: Praktijk Sterrenvuur; De Moesmate 251 in Zutphen
Kosten: € 20,-

Een cirkel van gelijkgestemde die  samenkomen vanuit het hart en er voor kiezen hun licht en liefde te delen.

In 2019 zullen de effecten van de trillings-verhoging op aarde zichtbaarder worden. Het belang om helder te kunnen uitlijnen in je hemel-aarde portaal geeft stabiliteit in een wereld van gaos en verandering. De verankering op het kristalgrid, stimuleert en ondersteunt de opstanding in je vernieuwing.

Een BijEenkomst van mensen die het licht in zichzelf en elkaar willen bekrachtigen. Na een groepsmeditatie zal er voor ieder persoonlijk geïnitieerd, een Kryon DNAhealing worden gegeven.

Kryon healing Het Kryon healing veld is een groot engelenveld wat de mensheid in deze tijd kan ondersteunen om door de gaande energie-verhogingsprocessen te gaan. Het brengt een heldere verankering in je eigen innerlijke lichtkracht. Meer informatie over de Kryon healing

Met de aarde meditatie activeren we onze verbinding met Moeder Aarde en onze unieke blauwdruk van bestaan. Vanuit een geopend hart wordt de zielsverbinding geactiveerd en  zal het Kryon DNA healingsveld aansluiten gedurende 45 minuten.  Tot slot is er ruimte voor vragen.

Er bestaat, indien gewenst nog de mogelijkheid om nog 4 weken de Kryon sessies te vervolgen in een persoonlijk consult per telefoon of Skype, voor een meerprijs van € 100,-