Je lichaam, je tempel

Inner love voor vrouwen, op aanvraag
Met veel genoegen bied ik dit geschenk voor elke vrouw aan. Vanuit een eigen ontwikkeling en healing love taoïstische achtergrond neem ik vrouwen graag mee in een dieper belichamen van hun natuurlijke levenskracht.
Wanneer je een groep hebt van 5 personen en een locatie, doe je zelf gratis mee. Heb je geen beschikking over een locatie dan hebben we 8 betalende deelneemsters nodig en regel ik een fijne plek voor vervullende werk. Ik werk bijvoorbeeld graag in een tempeltje in Driebergen.

Je lichaam je tempel, workshop voor vrouwen Deze 3-daagse workshop brengt je in diepe verbinding met je vrouwelijke basis. Ook leer je met jouw drie innerlijke vuren te werken, als bron van levenskracht.
De workshop wordt gegeven aan minimaal 5 en maximaal 9 vrouwen. Het programma bestaat uit healing love oefeningen voor vrouwen, soundhealing, enquiry, bekkendans en meditatie. Kosten; € 185,- voor 3 dagen

Programma
Dag 1: Verdieping in onze vrouwelijke basis door, taoistische bekken oefeningen, bekkendans en  klank massage.
Dag 2: Verdieping in connectie met Gaya en je innerlijk levensenergie centrum. Baarmoeder sound healing en meditatie in verbinding met het oermoederveld.
Dag 3: Verdiepen van je hart-baarmoeder verbinding en het activeren van je vrouwelijk-stromen. Hart-soundhealing en verbinden met je borsten.

Persoonlijke achtergrond
Mijn ontwikkeling als vrouw is een rode draad in mijn ontwikkelingsweg en werk. Vijftien jaar geleden kwam ik in contact met de tao voor de vrouw, wat me veel lichaams-gewaarzijn en zelf-healing heeft gebracht. Vanuit mijn verlangen naar balans van spiritualiteit en levenskracht, heb ik veel leringen gevolgd en krachtplekken van de aarde bereist.

Vorming
In deze workshop bied ik een fundament; geïnspireerd vanuit de heling tao voor de vrouw, bekkendans, innerlijke alchemie, sexual energie school, transformatie van de Goddelijke seksualiteit tot creatie-kracht, Art of feminine Presence en workshops bij Peruquoise (Open the sacred voice en the sacred opening en the tempel of the body).